360 Panoraamakuvat ja panoraamakuvaukset

360° Panoraamakuvat

Panoraamakuvat eli 360°-kuvat mahdollistavat kohteesi esittelyn mielenkiintoisella tavalla. Toteutamme erittäin korkealaatuiset panoraamakuvaukset koko Suomessa sekä Pohjois-Norjassa. Kuvat ovat täysiä 360-asteisia pallopanoraamakuvia, eli kuvattava tila esitetään lattiasta kattoon. Toteutamme kuvat Full HD-laadun ylittävävinä ja hyödynnämme kuvauksissa HDR-tekniikkaa. Kuvia voi katsella koko näytöllä ja ne toimivat myös uusissa mobiililaitteissa (iPad, iPhone ja Android). Toimitamme tarvittaessa myös painokelpoiset tiedostot käytettäväksi printtimainonnassa.

Panoraamakuvien monta käyttötapaa

Esimerkki panoraamakuvasta

Kotisivuille

Panoraamakuvat tuovat tilasi esille perinteistä valokuvaa tehokkaammin Internetissä. Sivustosi visuaalinen vaikuttavuus kohenee ja panoraamakuvia sisältävillä sivuilla kävijät viihtyvät todistettavasti pidempään.

Yleisin tapa esittää panoraama on pyöritellä sitä katseluohjelman avulla, mutta kuvia on lisäksi mahdollista rajata ja käyttää muiden valokuvien tapaan; kotisivujen grafiikan osina, mainosbannereissa, kuvagallerioissa, kuvituksina jne.

Avaa esimerkkikuva »

Panoraamakuva digitaalisessa valokuvakehyksessä

Muu sähköinen viestintä

Panoraamakuvia voi lähettää kuvatiedostoina sähköpostiliitteinä, käyttää Power Point-esityksissä, sähköisissä mainostauluissa, digitaalisissa valokuvakehyksissä tms.

Panoraamakuva graafisessa suunnittelussa

Printtimainontaan

Tulosteina panoraamakuvien käyttökohteet ovat rajattomat: esitteet, lehtimainokset, tarrat, käyntikortit jne.

Panoraamakuva henkilökuvauksessa

Henkilökuvaukset

Panoraamaformaatti tuo henkilökuvauksiin uusia ulottuvuuksia. Varsinkin ryhmäkuvissa, kuten henkilökunta- tai bändipotreteissa suuri kuva-ala mahdollistaa erikoiset sommitelmat.

Panoraamakuva suurtulosteena

Suurkuvatulosteet

Toteutamme tarvittaessa panoraamat jättisuurella resoluutiolla, niinpä myös esimerkiksi suuret taulut ja messubanderollit, koko seinän peittävät tarroitukset tai jopa kymmenmetriset suurkuvatulosteet ovat mahdollisia.

Miksi juuri meiltä?

Vertaa laatua: tutustu erilaisista kohteista otettuihin panoraamakuviin ja virtuaaliesityksiin Referenssit-sivuilla tai ota yhteyttä niin kerromme lisää.