360 virtuaaliesitykset virtuaaliesittelyt

Virtuaaliesitykset

Virtuaaliesityksellä tai virtuaaliesittelyllä tarkoitetaan useampia panoraamakuvia ja/tai multimediaelementtejä sisältävää esitystä. Virtuaaliesityksen avulla nettiyleisö saa kokonaisvaltaisen kuvan yrityksestäsi. Virtuaalisessa ympäristössä voidaan esittää eri tavoin informaatiota esimerkiksi yrityksesi tuotteista tai palveluista.

Esitys voidaan räätälöidä yrityksesi brändin mukaiseksi mm. kustomoidulla käyttöliittymällä ja se voidaan integroida saumattomasti olemassa oleviin nettisivuihin. Virtuaaliesitystä voi käyttää myös itsenäisenä markkinointivälineenä, kopio kannettavassa tai tabletissa kulkee mukana esim. messuilla ja asiakastapaamisissa.

Virtuaaliesitysten monet mausteet

360 Virtuaaliesitys esimerkki

Virtuaaliesityksen mahdollisuudet ovat monipuoliset. Ensiksi luodaan useammasta panoraamakuvasta ympäristö, jota käyttäjä voi tutkia pyörittelemällä, zoomaamalla ja liikkumalla kuvasta kuvaan linkkien, kartan tai pohjapiirroksen avulla. Ympäristön tunnelmaan voi vaikuttaa taustamusiikin, efektien ja siirtymien avulla.

Luotuun ympäristöön voidaan upottaa lisäinformaatiota monin eri tavoin. Esimerkiksi jotain tilan yksityiskohtaa klikkaamalla käyttäjä saa näkyville lisää aiheeseen liittyvää tietoa. Tieto voidaan esittää esimerkiksi nauhoitettuna selostuksena, tekstinä, valokuvana tai videona.

Tutustu esimerkkivirtuaaliesitykseen niin voit itse kokea mistä on kysymys.

Miksi juuri meiltä?

Vertaa laatua: tutustu erilaisista kohteista otettuihin panoraamakuviin ja virtuaaliesityksiin Referenssit-sivuilla tai ota yhteyttä niin kerromme lisää.